Podrobnosti recenze

8.7 12 10
Filmobanka
Joran
Joran
Březen 27, 2019 3036
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Seriál jsem viděla jednou, a pak ještě jednou nedlouho poté, protože mi velmi utkvěl v paměti. A to jsem se mu nejprve vyhýbala kvůli obavě ze zpracování zápletky s duchem v hlavní roli. Nakonec mi pomohl otevřít se nejen tomuto, ale i dalším fantasticky laděným seriálům, a zbavil mne tohoto předsudku. Díky tvůrcům za to!
Jsem nadšená nejen z hlavní dvojice (Ohm a Singto), která má skvělou chemii hned od začátku a herecké výkony jsou na takové mladíčky fenomenální, ale především kvůli příběhu samotnému. Přechod na posmrtný život a jasně daná pravidla s tím související, hledání a přijetí sebe sama a coming out, kriminální zápletka (mládí a láska vs. sobectví a chamtivost), minimum nějakých nedodělků ve scénáři (nic závažného), komediální prvky (naprosto žeru kámošku ze hřbitova, hlavně v poslední scéně se spolužákem), dobrá kamera, uvěřitelné studentské prostředí, nevinnost hlavních hrdinů (BL scény přizpůsobené mladšímu publiku).
Hudbu zpravidla moc nehodnotím, ale tady je pěkný cover, který se velmi tematicky hodí k příběhu.
Konečně někdo zmínil i auto (díky, Jirko). U thajských seriálů (hlavně těch se studentíkama) mne tak neuvěřitelně iritují ty naleštěné káry, protože tím klesá uvěřitelnost. Tady to byla od scénografů dobrá volba.
Takže si to dám někdy ještě do třetice.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.