Podrobnosti recenze

6.2 9 10
Filmobanka
jiri.twist
jiri.twist
Říjen 07, 2021 10621
(Upraven: Duben 30, 2023)
Celkové hodnocení

5.8
Příběh

3.0
Herecké výkony

5.0
Zvuk

10.0
Zpracování

5.0
Pilot vsadil na obdivovatele chlapecké krásy. V kombinaci s luxusním prostředím zabrnkal na ty správné struny. S prví epizodou jsme se vrátili do každodenní reality připomínající oddalované vyvrcholení. Neustálé protahování banálních záležitostí, opakované řešení stejných situací, přílišná propagace sponzorů a hlavně zbytečně dlouhé epizody. Měl jsem dojem, že nevěděli, jak utratit peníze a tak původní scénář napěchovali vatou. Daonue, který již žil ve vztahu se opravdu choval jako nějaká nepolíbená prvnička oscilující mezi dvěma kluky. Přitom hned ze začátku byla jeho volba jasně daná. Sex s ním mi připomínal znásilňování. Ke konci jim naštěstí aspoň vyměnili prádlo. Nine měl hrát toho sexy samce. Zřejmě se jen netrefili do mého vkusu. Tee mi přišel nejsympatější. Docela jsem chápal jeho chování. Přitom ho poslali do předem prohrané války. Zbytek postav byl spíše jen do počtu. Škoda, že Icea dříve a lépe nezakomponovali do děje. Z šedi vyčnívala jen hudba v čele s Body to body. Nebýt českých titulků, nejspíš bych sledování vzdal. Díky za ně.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.