Podrobnosti recenze

6.1 5 10
(Upraven: Září 16, 2022)
Celkové hodnocení

6.5
Příběh

7.0
Herecké výkony

6.0
Zvuk

7.0
Zpracování

6.0
Pokiaľ si chcete pozrieť BL s témou zneužívania herca a tempom pomalým ako slimák, tak si to pozrite. Celá prvá séria sa niesla v tomto duchu. Najviac sa toho človek dozvedel v poslednej časti prvej série a na konci mohol začať tušiť, že sa to snáď pri druhej sérií viac vyjasní, rozbehne, zaiskrí ... Herec Time Dhamawat Suntanaphan (hral postavu Jamesa) mi od prvých chvíľ veľmi neladil, resp. celú sériu som v sebe zápasila s tým, či mi ladí alebo vadí. Vekovo skoro rovnako blízky k svojmu milému v tejto sérií Ait (Benz Panupun Vongjorn), mi často prišiel hraním akoby oveľa starší. Ait to na neho riadne vybalil už v prvej časti a potom sa obaja niesli a unášali na pomalej, melancholickej vlne zaľúbenosti až do konca, ktorý naplnili milovaním. Od prvej časti ma najviac zaujímal Bas (Michael Kiettisak Vatanavitsakul). Tušila som, že veľa toho zažíva a skrýva a bola som zvedavá, ako to tvorcovia tohto seriálu podajú. V poslednej časti odhalil čo sa dialo, ako bol zneužívaný (rola Tee, herec Kenneth Won). Ten to zahral brilantne bol tak nechutný a slizký ako had, že až. Všetkých tam držal v šachu, manipuloval a vydieral a pritom sám mal "maslo" na hlave. Na konci 6.časti môžeme začať tušiť, že sa pozadie všetkého odkryje až v druhej sérií tohto seriálu. Páčil sa mi Marco (Daniel Cheng Yu Chang) a tuším, že medzi ním a Basom to môže ešte riadne zaiskriť. Viac pri recenzii druhej série. :-) Uvidíme ako to tvorcovia dotiahli.
Môj pohľad na 2. sériu :
Tá začala pekne zhurta, konečne môj obľúbenejší pár Bas a Marco. Druhá séria oproti prvej vyjasnila duševné prežívania všetkých protagonistov. Najkrajšie poučenie držať sa svojho svedomia a konať podľa neho. Pekné zakončenie druhej série. Vrátim sa ešte k Basovi. Tento herec teda dostal zabrať, trochu dlhé naťahovanie plačlivých scén, apropo jeho vyjadrenia už v prvej sérii, povedal to, že radšej umrie ... sa skoro naplnili, našťastie mal pri sebe tých správnych ľudí a dokázal sa zmeniť, resp. pomaly meniť. Znevažovanie samého seba, konanie zo strachu a podľa "scenára" druhých nie je správna cesta. Chémia a príťažlivosť medzi ním a Marcom (osobne sa mi páčil, aj keď zo zaľúbenosti k Jamesovi preskočil a zaľúbil sa tak rýchle do Basa , no ...neviem, vnímala som to tak, že potrebuje mať pri sebe človeka, ktorému bude oporou a bude mu pomáhať. Toto všetko mal Bas v sebe (zaujímavé obrazy inak jeho sny, predstavy a potom realita). Konečne aj James sa viacej pohol správnym smerom po vyprovokovaní zo strany Marca :-), zastal sa svojich pocitov a priznal verejne vzťah k Aitovi. Slizký a klamstvom prešpikovaný Tee sa držal svojej línie, nechutné obťažovanie, snaha "očistiť si" vlastné svedomie podplácaním a tlačením na Jamesa a ututlávaním vecí sa u neho nezmenili. Ukončím to tým, že druhá séria mala rýchlejší spád (až na tie jazdy autom, ktoré mi prišli ako natáčané v štúdiu) ... viacej sa tam riešilo ako v prvej. Ak ste to už načali pozerať, odporúčam dopozerať. :-). Tak to sú zhruba moje pocity z tohto dvoj - seriálu.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.