Podrobnosti recenze
6.1 5 10Môj pohľad na 2. sériu :
Tá začala pekne zhurta, konečne môj obľúbenejší pár Bas a Marco. Druhá séria oproti prvej vyjasnila duševné prežívania všetkých protagonistov. Najkrajšie poučenie držať sa svojho svedomia a konať podľa neho. Pekné zakončenie druhej série. Vrátim sa ešte k Basovi. Tento herec teda dostal zabrať, trochu dlhé naťahovanie plačlivých scén, apropo jeho vyjadrenia už v prvej sérii, povedal to, že radšej umrie ... sa skoro naplnili, našťastie mal pri sebe tých správnych ľudí a dokázal sa zmeniť, resp. pomaly meniť. Znevažovanie samého seba, konanie zo strachu a podľa "scenára" druhých nie je správna cesta. Chémia a príťažlivosť medzi ním a Marcom (osobne sa mi páčil, aj keď zo zaľúbenosti k Jamesovi preskočil a zaľúbil sa tak rýchle do Basa , no ...neviem, vnímala som to tak, že potrebuje mať pri sebe človeka, ktorému bude oporou a bude mu pomáhať. Toto všetko mal Bas v sebe (zaujímavé obrazy inak jeho sny, predstavy a potom realita). Konečne aj James sa viacej pohol správnym smerom po vyprovokovaní zo strany Marca :-), zastal sa svojich pocitov a priznal verejne vzťah k Aitovi. Slizký a klamstvom prešpikovaný Tee sa držal svojej línie, nechutné obťažovanie, snaha "očistiť si" vlastné svedomie podplácaním a tlačením na Jamesa a ututlávaním vecí sa u neho nezmenili. Ukončím to tým, že druhá séria mala rýchlejší spád (až na tie jazdy autom, ktoré mi prišli ako natáčané v štúdiu) ... viacej sa tam riešilo ako v prvej. Ak ste to už načali pozerať, odporúčam dopozerať. :-). Tak to sú zhruba moje pocity z tohto dvoj - seriálu.