Podrobnosti recenze

8.9 7 10
(Upraven: Září 18, 2022)
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Tento príbeh mi aj po rokoch, keď som ho opätovne pozerala viac krát, vždy vyrazí dych. Hudba starých nástrojov a spev kráľa, kráľovnej ma dostávajú. Ak znesiete poriadne súboje so zbraňami, boj, krv, vášeň, jemnú erotiku, nenávisť a lásku ... tak si tento film pozrite. Film je zasadený do historického obdobia. Kráľ Gong Min (Joo Jin Mo) už v mladom veku stretol chlapca Hong Rim (Zo In Sung). Vycvičil ho na osobného strážcu a dal dokopy vlastnú telesnú stráž resp. gardu. Pre účely krajiny si zobral princeznú, ktorú nebol schopný sám priviesť do iného stavu, touto úlohou poveril svojho milenca Honga... Tento film je viac pretkaný scénami milovania sa, jemnou erotikou avšak aj veľkým duševným trápení kráľa, Honga a kráľovnej No Guk (Song Ji Hyo). Činy podfarbené emóciami žiarlivosti vyvrcholia v krutosť. Pozerať na to chce trochu silnejší žalúdok. Súboje a emócie medzi hlavnými postavami zrkadlia v sebe celý príbeh. Herci, ktorých vybrali do filmu, zahrali svoje role perfektne. Aj otravný Seung Ki (Shim Ji Ho) zástupca kapitána, tak žiarlivý na Hong Rima. Nádherná hudba a spev tento film zjemnili, súboje s mečmi boli riadne na telo, zdatne zahrané (obdivujem). Príbeh, ktorý sa hlboko môže dotknúť vašej duše, tak ako aj sek meča.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.