Podrobnosti recenze

8.6 5 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Duben 16, 2021 1232
Celkové hodnocení

9.5
Příběh

10.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

9.0
Zpracování

10.0
Film HIS príbeh priamo zo života ma dojal. Otvoril témy výchovy dieťaťa gay párom, prijatie zo strany obyvateľov dediny... Vysporiadanie vzťahov hlavných protagonistov bolo poučné a zaujímavé. Po rokoch nakráča do domu Shuna (Miyazawa Hio) jeho priateľ z mladosti Nagisa (Fujiwara Kisetsu) o ktorom roky nič nevedel, aj s dcérkou Sorou (Sotomura Sakura). Shun je vážne riadny introvert, koná pokojne a rozvážne, človek s veľkým srdcom, ktorý odišiel z mesta na dedinu. Tam spoznal konečne prijatie. Nagisa si po rokoch dokázal priznať, kam ho vlastne jeho srdce tiahlo. Má nádherný vzťah so svojou dcérou. Sora (v t.č. 8 ročná) úžasne zahrala svoju rolu. Silný odkaz, keď z úst dieťaťa vzídu tak jednoduché riešenia a jej detský pohľad na celú situáciu. Čisto a jasne ukázala všetkým dospelým východisko. Jej rodičia Nagisa a Rena (Matsumoto Wakana) prešli z vlastného egoizmu k pochopeniu a zmiereniu. Na margo dediny a prijatia obyvateľmi, až sa mi veriť nechce, že to takto pekne môže ísť. Ako povedal pán Ogata (Suzuki Keiichi) "majú veľa času, nechaj nech klebetia, nech sa vyrozprávajú, neber si to k srdcu, všetko sa vyrieši..." ma zasiahli :-) - je to jedna z perličiek filmu, na ktoré budem rada spomínať.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.