Podrobnosti recenze

7.3 1 10
Celkové hodnocení

7.3
Příběh

7.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

7.0
Zpracování

7.0

Film mě zezačátku vůbec nenadchl, prostě blbina. Jenomže to nebyla pouze blbina (chtěl jsem dát hodnocení 2), to je blbina na druhou a najednou snímek, který získal dvě vítězství a 9 nominací na různých filmových festivalech mě už tak nepříjemný nebyl, naopak, začal jsem cítit, že i herci si dělají srandu sami ze sebe. Postupně mě chytl příběh "přeměny" Remingtona (sympatický Martin Escudero) a ty pitvořící se obludy byly hodně k smíchu, takže nakonec ... spokojenost, škoda jen nedobré kvality kopie.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.