Podrobnosti recenze
9.6 13 10Žádné zapracování na ději, to by bylo vyloženě prznění tak něžného příběhu, který mi sedl jak prd.l na hrnec = 10, hodil se k těm roztomilým tvářím, kdy tři ze čtyř hlavních hrdinů měli 19 let. Překombinovaný příběh by se k první lásce a první puse moc nehodil a ani by moc k hudebnímu projektu nepasoval. Neznám hudební projekty či muzikály, kde by byl nějaký složitý děj, a tak i přistupuji k hodnocení tohoto taiwanského skvostu a drobnosti ve scénáři přehlížím.
O hudbě nemohu ani diskutovat = 11 (bohužel musím dát "jen" 10). Kluci to zahráli bezvadně, s respektem, pokorou a velmi citlivě a navíc to příjemné taiwansko-čínské šišlání ...
To vše je samozřejmě také zásluha tvůrců a režiséra a cením si též, že zariskovali a vzali na plac kluky odpovídající věkem a ne třicetileté "harcovníky", co si hrají na středoškolské chlapečky. A ani jsem k tomu nepotřeboval nějaké "rádobylaškování" v posteli pod pokrývkou přes trenky a nebo ve vaně přes slipy ... ????
Ode mě komplexní desítka jak vyšitá a k tomuto dílku se budu rád nejen kvůli hudbě a roztomilosti vracet ...