Podrobnosti recenze

9.1 8 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Květen 30, 2022 2729
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Budem úprimná, spočiatku som si Vice versa pozrela len kvôli Jimmymu, do ktorého som sa zamilovala už v Bad Buddy. Od seriálu som nemala priveľké očakávania, ale zostala som príjemne prekvapená a to v tom najlepšom zmysle slova. Každú epizódu som hltala so spadnutou sánkou a netrpezlivo čakala na ďalšiu. Jimmy a Sea majú medzi sebou dokonalú chémiu a diváci je jednoducho podľahnú, či sa im to páči alebo nie. Príbeh bol jednoducho skvelý, aj keď som spočiatku bola trochu zmätená, keďže som si myslela, že OhmNanon sú v pôvodnom vesmíre a JimmySea v tom druhom, no hneď ako som sa zorientovala v dianí, podľahla som nielen hereckým výkonom, ale aj perfektne premyslenému deju. Úprimne dúfam, že sa dočkáme nejakého spin offu, pretože ja chcem vedieť, ako sa skutočný Tess a Pakorn potrápili so svojou situáciou, keďže vieme, že to medzi nimi bolo pomerne komplikované predtým ako "zomreli". BONUS: Perfektný soundtrack. Jimmy, Sea, ale aj Indy majú neskutočne krásne hlasy. Chcela by to nejaké prespievanie do angličtiny, aby sa pesničky dostali k viac ľuďom.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.