Podrobnosti recenze

9.2 6 10
Prisma / Prizma
Filmobanka
allnino
allnino
Říjen 05, 2022 2033
(Upraven: Červen 11, 2024)
Celkové hodnocení

5.5
Příběh

3.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

8.0
Zpracování

3.0
1. řada působila jako běžný seriál ze života teenagerů. Konec mě vyloženě naštval, ale za ty 2 roky jsem to už pustil z hlavy. 2. řada ukázala, že jsem byl naštvaný zbytečně, neb ten konec 1. řady nebyl tak dramatický, jak to vypadalo. Obdobně to předpokládám u 2. řady, jen doufám, že ta další nebude zase až za 2 roky, to by už působilo směšně. Dějově je 2. řada o level níže. Připomíná to telenovelu, všichni se chovají jako hovada a náplň 8 dílů je uměle tvořena spíše nereálnými zápletkami. V titulkách jsem si všiml, že měli LGBT+ poradce, ale měli by mu sebrat odměnu, protože některé záběry právě z této oblasti byly dost mimo. Oceňuju především herce, hlavně pro Mattia Carrano to musela být fuška. Mou trpělivost sledovat to do konce držel spolehlivě Lorenco Zurzolo.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.