Podrobnosti recenze

6.9 7 10
Filmobanka
Jiřik
Jiřik
Březen 31, 2022 3015
Celkové hodnocení

5.8
Příběh

5.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

5.0
Zpracování

5.0
Kámoši jsou v první řadě kontroverzní. Během prvního víkendu vydělali pouhých necelých 5 milionů dolarů. Koho chtějí autoři oslovit? Militantní aktivisty? Bobby je totiž cynik hrdý na své postavení v komunitě. Aaron je jeho přesný opak. Kdo půjde do kina na hysterku, která neustále okolí otravuje svým zapálením pro věc? Vysoká míra sarkazmu celému projektu jen uškodila. Přemíru agresivního tlačení různých...ismů jsem si vykompezoval postavou Aarona. Pro Luka mám totiž slabost a užíval jsem si jeho spanilou jízdu. Konečně působil uvolněně. Díky za něj

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.