Podrobnosti recenze

9.1 8 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Květen 30, 2022 2729
(Upraven: Říjen 23, 2022)
Celkové hodnocení

6.8
Příběh

5.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

7.0
Zpracování

7.0
Nevím, co si mám o tomto seriálu myslet. Po prvních dílech jsem váhal, zda to dám do konce.
ZÁPORY: Ten nápad "paralelních vesmírů" nebyl špatný, ale příběhem divně prostupoval, byl překombinovaný. Necítil jsem to mystično tak, jako např. u projektů Dew, UWMA, HCTM, mnohé scény na začátku byly o ničem, tupé žvanění, mluvící hlavy. Z "chemie" jsem vždycky vyřízenej. Stačí záběr na herce, jak se dívá na toho druhého, k tomu dobře vybraná hudba a část diváků padá na znak, jaká je tam obrovská "chemie", houbec, jen dobře odříkané s heteráckými pusinkami. A teď jsem asi řadiu diváků hodně naštval, ale já to tak nemyslím doslova ... Reklam tam bylo hodně, ale ty beru jakou součást toho, aby se mohl projekt vyrobit.
KLADY: Postupem přeci jenom jsem rád, že jsem vydržel, sympatičnost obou hlavních herců byla velká. Osvěžením byly vedlejší role hereckých "hvězd" z jiných, již legendárních seriálů. Nemyslete si, že tam byli jenom dva, tři, ale myslím že min. pět, šest, a to bylo příjemné. Na hudbu, když je hrána dvacetkrát po sobě, si zvyknete, i kdyby to byl cajdíák z pohřbu. Celkově ale v mém hodnocení právážily klady nad zápory.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.