Podrobnosti recenze

9.4 20 10
Filmobanka
Ien25
Ien25
Říjen 09, 2019 7600
(Upraven: Říjen 22, 2022)
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Fu moja srdcovka neviem prečo ale rád pozerám tento seriál stále do kola, pre mňa dej tohto seriálu je jeden z najlepších od Thajske produkcie, zatiaľ som nenašiel iný seriál ktorý by bol tak dokonalý ako tento pre moje oko. Dej je silný, vzrušujúci, napínavý s dobrou časovou osou, sledujúci nemá šance kedy by sa začal nudiť. Hlavné postavy celkovo vynikajúce rozpracované, ich spoločné zábery sú vzrušujúce, je cítiť silná chémia medzi nimi, tiež musím pochváliť pekné intímne chvíle ktoré sa moc nevidia v BL seriáloch. Koniec tej to série je vtipný a sladký, tiež odkazuje na iné príbehy.
Song z tohto seriálu je v mojom playliste a tiež ho používam ako budík.
Seriál vo mne vždy zanechá pocit šťastia, zamilovanosti, vždy mi dokáže vyčariť úsmev na tvári. PS ten to seriál som do teraz videl 21x krát a po pravde rád si ho pozriem ešte par krát.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.