Podrobnosti recenze

8.7 12 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Únor 20, 2022 4398
(Upraven: Říjen 23, 2022)
Celkové hodnocení

7.5
Příběh

5.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

10.0
Zpracování

7.0
Seriál nebol taký dobrý ako som očakával, čo sa týka hlavných postáv ich zápletka bola divná, na môj vkus detská. Dej bol priemerný aj vďaka chovaniu hlavných postáv a aj vedľajších, to že sa majú radi som zistil na začiatku ale ich chovanie mi pripadalo že sa skôr znášaniu z donútenia, neskôr je ten dej viac menej pekný asi stihli postavy dospieť. Hlavné postavy majú medzi sebou pekné vzrušujúce chvíle, je medzi nimi chémia ale aj zároveň veľká ostýchavosť. Vedľajšie postavy nedostali taký veľký priestor ako by mohli.
Herecké výkony malo koho nadchnú, skôr nadchnú spevácke výkony.
NuNew má pekný hlas a vďaka jeho spevu seriál dokáže aj prekvapiť. Ak by bolo v deji viac jeho vystúpený určite by dostal seriál lepšiu odozvu.
Čo sa týka songov tak ich mám zo seriálu všetky v Playliste. Song My Cutie Pie a Change používam ako zvonenie a zvuk správy.

Seriál vo mne zanechal sklamanie, trošku rozhorčenie z deja ale zas to nebolo zlé boli tam chvíle ktoré mňa aj potešili.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.