Podrobnosti recenze

9.8 8 10
igb.jpg
Filmobanka
petr12
petr12
Únor 25, 2013 2359
(Upraven: Říjen 29, 2022)
Celkové hodnocení

9.5
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

9.0
Zpracování

9.0
Nemám slov, v poslednej dobe pozerám staršie filmy a stoja za to. Téma transgender, tak pranierovaná v spoločnosti. Prvé momenty - auto, šaty, topánky ... krásny obraz, zaujalo ma to ihneď. Herečka Tai Penpak Sirikul ma prekvapila, ako perfektne svoju rolu Saitarn zahrala (poznáte ju možno z novodobejších seriálov (Unforgotten Night, War of Y...). Wau, že wau. Herci mužský sú skutočne sexy Salim Panupong Waraakesiri (Tonmai), Punjan Prama Imanothai (Fai), Tananara Kisthachapon. Oslovila ma Bell Nuntita Khampiranon (Tonlew), ktorá je aj v reálnom živote thajská transgender herečka, speváčka, zabávačka a DJ v rádiu. To dosvedčí aj silná časť v tomto filme, kde spieva. Na pár miestach som mala slzy v očiach (Din, keď stál v lese...) a viac krát mi stislo srdce. Príbeh mi prišiel miestami ako maľovaný, parádne znázornené - keď všetky hlavné, ale i vedľajšie postavy v "rovnakej" chvíli prežívajú podobné emócie - radosť, smútok, pochopenie, odmietnutie ... Myslím, že tento príbeh zrkadlí dobre realitu toho, že ak človek neprijme v prvom rade sám seba, môže ťažko očakávať od okolia, že vás prijme takých aký ste. (nemusí sa to týkať len sexuálnej orientácie ...). Príbeh odporúčam sledovať pozorne a možno sa na konci opäť vrátite na začiatok. Verím, že porozumiete.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.