Podrobnosti recenze

7.0 5 10
Filmobanka
Ien25
Ien25
Únor 27, 2021 1378
Celkové hodnocení

6.5
Příběh

8.0
Herecké výkony

6.0
Zvuk

9.0
Zpracování

3.0
O kdrámach som počula samé chvály, no mám taký pocit, že zatiaľ som nenatrafila na takú, kde by sa uplatňovali všetky tie úžasné reči. You make me dance malo niečo do seba, to musím uznať. Krásne zimné prostredie, krásne tanečné choreografie, krásne pomaly sa vyvíjajúci vzťah. Ale... je tam to ale. Chémia medzi hlavnými postavami bola neprehliadnuteľná a aj napriek snehu a  zime sme mohli vidieť ako to medzi nimi iskrilo. Chlapci zahrali svoje roly skvelo, to sa im musí nechať, lenže niečo mi na tom celom prekážalo. Zdalo sa mi, akoby to príliš naťahovali. Ja viem, že pre kdrámy je niečo také úplne prirodzené a nemyslím si, že problém bol práve v tom. Mrzí ma, že nemôžem dať vyššie hodnotenie, ale keby som tak urobila, nebolo by to úprimné. 

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.