Podrobnosti recenze

8.0 6 10
(Upraven: Listopad 08, 2022)
Celkové hodnocení

8.3
Příběh

8.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

9.0
Zpracování

8.0
Přiznám se, že jsem celek čekal daleko horší a po slabém prvním díle jsem se o tom ujistil a přestal se dívat. Nakonec jsem ale dostal velmi zajímavý seriál. Na herce hlavní dvojice jsem si zvykl a herecky mě přesvědčil především Torn, druhá dvojice, která byla vizuelně nejpřitažlivější (Aii bez brýlí v civilu vypadá daleko líp) mě překvapivě oslovila nejméně, zato dvojice číslo tři mě zaujala nejvíce (věkově i herecky "nejmladší"), urostlý 18ti letý Dome a nerozhodný Vee. Možná to být jiný seriál, tak by mi vadilo, že tolik kluků je BL, ale tady se kolem "mihotalo" tolik dalšího sportovního "křoví", že mi to ani nepřišlo. Hezký zážitek.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.