Podrobnosti recenze

9.4 18 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Srpen 20, 2022 14294
Celkové hodnocení

9.8
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

9.0
Zpracování

10.0
Pouliční závodění je koncept, který mně přitáhl k této sérii. Odvážně vzala za úkol nám ukázat jiný úhel pohledu a dokonale si pohrát s našimi emocemi, kdy láska může být náročná, nebezpečná, dobrodružná a mimo naši kontrolu.
Všichni herci jsou noví, ale chemie, kterou zobrazují, je opravdu neuvěřitelná, jemná, sladká, osvěžující, ale také šťavnatá a vášnivá, jsou také vizuálně příjemní na pohled. Opravdu odvedli skvělou práci v předávání svých emocí, což tuto show velmi povzneslo.
Na jednu stranu jsem si myslela, že je lepší sjednotit vývoj obou párů dohromady, ale na druhou stranu jsem ráda, že to udělali tak, jak to udělali, každý pár mohl získat a také získal důležitost, kterou si zaslouží.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.