Podrobnosti recenze

9.5 12 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Únor 14, 2021 3971
(Upraven: Listopad 11, 2022)
Celkové hodnocení

9.8
Příběh

9.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Chytľavá snímka, užila som si sledovanie všetkých dielov prvej série a oslovilo ma to znovu. Lepšie som si pozrela, kto tam hrá a som prekvapená a možno ani nie, keďže tam bol klavír, spev, že vačšina hercov sú speváci, učitelia hudby, venujú sa modelingu, píšu scenáre. Páčili sa mi všetky postavy, ťažko sa mi vyberá, kto najviac. Spevák YU ( Zhou Shu Yi) krásny, jemný mladík, temperamentný a hlboko vnímavý. Osobne som mohla oči nechať na Sam Lin (Gao Shi De), ani sa nedivím, že je taktiež spevák ? predviedol to pár pasážami čo spieval. Beťársky prístup, išiel za tým, kto ho očaril už v mladosti. Pekne. Scény medzi hlavnými postavami, ich doťahovanie sa, bolo šteklivo romantické a bozk v bazéne top scéna z celej prvej série. Zaujali ma aj bratranec - doktor Ray Chang (Pei Shou Yi). Cítiť, že skrýva vo svojom živote ťažší príbeh. Jeho írečité podpichovanie hlavnej dvojice mi vyčarilo úsmev na tvári. Richard Lee (Shi Zhe Yu) v reálnom živote hudobník, učiteľ ... začal už v 5.rokoch hrou na klavír, husle. Sympatický rošťák. Zack Fan Chiang (Fang Zheng Wen) verný kamarát. Ani sa nedivím už, že tiež spieva. Celkový výber hercov, tempo seriálu a vyvíjanie sa vzťahov, všetko tak na správnom mieste. Hudba a spev príjemný. Jemný romantický seriál ku ktorému sa v pohode môžete vrátiť.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.