Podrobnosti recenze

9.4 18 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Srpen 20, 2022 14294
(Upraven: Březen 16, 2023)
Celkové hodnocení

9.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

8.0
Zpracování

8.0
Zrovna jsem dokoukal poslední díl. Je to parádní seriál s hezkými kluky v hlavních rolích s vynikající chemií mezi nimi. Přiznám se, že nejvíce mě dostal příběh Skye. Ani on ani Prapai nebyli jednoduché povahy a nikdy bych nevěřil, že v reálu je Peat starší než Fort. Zahrál prváka trpícího nočními můrami z předešleho vztahu úžasně. To, co se mu v seriálu přihodilo, je věc, kterou jsem v BL ještě nikdy neviděl. Jak dokáže člověk člověka ovládnout, až ztratí vůli. Některé časti jsem nedokázal zkouknout bez přerušení, protože se mi tak roztřásly ruce, až jsem skoro neudržel mobil. Je to to strašně reálné a nikomu bych to nepřáĺ prožít. Stalo se mi to, i když jsem nezažill násilí fyzické, ale dodnes mám ze vztahu strach. Ale je dobře, že to tvůrci ukázali stát se to může komukoliv.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.