Podrobnosti recenze

8.1 5 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Červenec 08, 2018 4059
(Upraven: Prosinec 16, 2022)
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Právě jsem dokoukal poslední třináctou epizodu seriálu Together With Me, a sám sebe se ptám, proč jsem na tento úžasný seriál z roku 2017 narazil až v roce 2022. Příběh, který seriál vypráví, není nijak přelomový ani nový. Výjimečný je ale tím, jak dospěle a realisticky jsou jednotlivé postavy napsány, jak postavy reagují a řeší problémy. A zejména v momentě, kdy se objeví padouch, který tahá za nitky. Je to také tón a atmosféra, která tuhle sérii tak odlišuje a oživuje. Ovšem největší zásluhu na celkovém vyznění mají představitelé hlavních rolí Knocka a Korna Tul Pakorn a Max Nattapol. Tul s Maxem dali svým postavám tolik života, tolik emocí a tolik vrstev! Vzájemné jiskření hlavních postav je zde opravdu výjimečné. Předvedli složitou směs vzájemných emocí, vášně, ale i strachu o sebe. A opravdovou lásku, kterou k sobě chovají. Srdce mě často trhala i jen bolest v Knockově očích, když se musel rozhodovat mezi Kornem a Pleng. Do samotného příběhu jsou citlivě vloženy i komediální prvky, ale jen tak akorát, aby děj jen vybalancovaly. Vyzdvihnout musím i výborný soundtrack, zejména ústřední melodii „Understand“ od thajského zpěváka Singta Numchoka. Seriál velmi doporučuji. Mě přinesl silný a hluboký divácký zážitek.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.