Podrobnosti recenze

8.6 9 10
Filmobanka
Naomi159
Naomi159
Říjen 03, 2022 4505
Celkové hodnocení

9.3
Příběh

8.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Tak teprve teď jsem to dokoukal. Mám trochu rozporuplné pocity. Sex byl zobrazen dost naturalisticky na rozdíl od jiných chytání se za ručičku a myslím si, že u dvou nadržených vysokoškoláků s řadou zkušeností lze čekat právě spíš tu divočinu. Děj pak v lince hlavních postav byl pro mě trochu problém, protože stejná situace se tam vlastně přehrává 2x.
O dost víc mě zaujal pár Tap-Ping. Tam jsem opravdu viděl to, čím si musí projít bohužel každý gay. Samozřejmě coming out, o tom se mluví dost, ale hlavně vnitřní coming out, kdy se člověk musí smířit sám se sebou a svou orientací. Kdy si to nechce připustit a někdy nenávidí sám sebe. To je věc, kterou působí gayům okolí, které zatím jejich orientaci nebere jako samozřejmost, ale pořád spíš úchylku. Na tomto páru bylo ukázáno i to, jak raději kluk trpí, než by vyznal city kamarádovi, protože má strach, že přijde o kámoše. Jak daleko jednodušší je vyznat city holce.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.