Podrobnosti recenze

9.7 13 10
Filmobanka
jiri.twist
jiri.twist
Říjen 30, 2022 7451
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Když jsem zjistil, jaké projekty tvůrci 609 Bedtime Story mají za sebou, tento seriál byl sázkou na jistotu. Příběh paralelních světů, jak je zde prezentován, mě přijde hodně věrohodný. Všechno to tajemno je zde dávkováno tak akorát, aby to divák pochopil, a aby tomu divák uvěřil. Není zde zbytečně moc postav které by tříštily děj. Všechny postavy dávají smysl, a každá role má v příběhu důležité místo. Ohm v hlavní roli je zde herecky naprosto úžasný. Líbil se mě i vývoj vedlejšího páru Vee+Game. Vynikající kamera a hudba této sérii taky hodně pomohla k hodně nadprůměrnému celkovému dojmu. Jedinou výtku směřuji ke dvěma alternativním koncům. V epizodě 11.1 zůstává hlavní příběh jakoby nedovyprávěný, ale třeba u páru Vee+Game zde sledujeme větší posun v jejich vztahu. V epizodě 11.2 se zase uspokojivě vyřešil hlavní příběh. Tohle mohly být samostatné (11+12) epizody. Příběh by to nijak nenarušilo. Celkový dojem ze seriálu je ale hodně nadprůměrný, a tímto jej i velmi doporučuji.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.