Podrobnosti recenze

6.9 4 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Říjen 07, 2022 2297
Celkové hodnocení

7.3
Příběh

7.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

7.0
Zpracování

7.0
Ani nevím, kolik měl ve skutečnosti Yoav Keren, představitel Toma, let. Nenašel jsem to nikde. Na první dobrou jsem měl dojem mírně opotřebovaného mladého týpka jednodužší inteligence někde z Balkánu či Ruska. Samozřejmě tak to není, ale mladistvý vzhled se křížil s dost opotřebovanou pletí a kruhy pod očima. To nebyly umělé, byly tam i vaky, takže herec, na kterého jsem si v průběhu filmu nakonec zvykl, může mít 19, ale třeba i 29 let a své role se chopil velmi dobře. K pochopení této osobnosti mi pomohly i závěrečné titulky, kde tancuje a můj dojem z filmu po počátečním velkém váhání se nakonec dostal až na velmi solidní nadprůměr. O čem příběh je se dozvíte a nebo si jej přečtěte předem a užijte si kvalitních českých titulků.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.