Podrobnosti recenze

8.1 2 10
Filmobanka
Hadonos
Hadonos
Listopad 10, 2018 956
Celkové hodnocení

8.3
Příběh

9.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

7.0
Zpracování

8.0
Jsem ráda že jsem narazila na tento krátký chorvatský film, příběh vyprávění malého kluka o svém bratru,jeho příteli který vyrůstal v Německu a má zcela jiné myšlení něž jaké je na balkáně o rodině, kdy uvědomit si následky jednoho slova je už pozdě. Škoda že příběh nebyl podrobněji rozveden, snesl by i větší zpracování. Konec filmu kdy už malý Jakov nesnese bezuché tlachání v autě mě dostal,rodina si konečně uvědomí co se stalo. Balkán a hlavně Chorvatsko je mi blízké , vím že téma gay a LGBT je tam tabu, prakticky neexistuje, nikde se o tom nemluví ,ale nejen o tom ,jsou zde stanovená pravidla která se ani v dnešní době nepřekračuji ,neakceptují a to muhu potvrdit z vlastní zkušenosti mých přátel v Chorvatsku. Pokud ženě zemře manžel už se nesmí vdát, jinak ji rodina odepíše, to samé se týká rozvodů a znovu navázání vztahů,neteř mých kamarádů se zamiovala do rozvedeného muže a prakticky ji rodina vyloučila ze svého života. Jsou to věci které já nechápu a asi nepochopím.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.