Podrobnosti recenze

9.6 15 10
Moonlight Chicken
Filmobanka
jiri.twist
jiri.twist
Listopad 23, 2022 7172
(Upraven: Březen 12, 2023)
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Můžu vám říct, že ten poslední díl, kde už se toho moc neděje ... tak pro mě se dělo, užíval jsem si každé scény s těmi oblíbenými herci, kteří se všichni proslavili už i v předešlých seriálech a ta hudba, nejen ty hlavní písně, ale i podpůrné melodie při těch scénách v poslední EP, paráda! Na seriálu si cením to, že tam nechali i heterácký pár, nebylo tedy celé Thajsko nebezpečně teplé, jak někdy musím psát a Saleng mi byl hrozně sympatický (také hrál v Presidentovi). Také to, že to nebyla "pohádka" bohatých hošíků v nejmodernějších fárech, ale dospělácký život obyčejných Thajců, kteří se protloukají tak, jak umí. Bude mi to chybět, bylo to krátké, klidně bych uvítal delší verzi s rozvinutím příběhů všech dvojic. A v závěrečném osmém díle jsou písně znovu přeloženy až do posledního tónu, ta hlavní mi melodicky tak trošku připadá jako vánoční a tak, jak mnohdy v seriálech přeskakuji titulky, tak tady ne, všechno jsem si vychutnával až do podleního tónu a písmenka. Doporučuji si stáhnout i písně samostatně, jsou zde uvedeny a přeloženy v komentech. Hodnocení na světových serverech je stále velice vysoké ...

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.