Podrobnosti recenze

9.6 15 10
Moonlight Chicken
Filmobanka
jiri.twist
jiri.twist
Listopad 23, 2022 7168
Celkové hodnocení

9.5
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

9.0
Zpracování

9.0
Mi osobně se příběh velmi líbil i délka seriálu. Eart a Mix jsou prostě sehraná dvojice a je vidět, že přátelé ze života pak mají přirozenou chemii a vůbec jejich vztah nepůsobí nepřirozeně. No a Gemini s Fourthem, to je moje srdcovka. Když si člověk uvědomí, že se seriál natáčel dříve než My school president a jim ještě nebylo 18, je to úžasné, zvlášť výkon Geminiho v roli neslyšícího kluka. A platí pro ně totéž co pro Eartha a Mixe. Nemusí vzájemnou chemii předstírat, protože jsou kamarádi ze školy. Režisér herecký potenciál, který měl k dispozici perfektně využil. Některé scény jsem musel na chvíli zastavit, abych je stačil vydýchat.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.