Podrobnosti recenze

9.6 8 10
Filmobanka
มิกกี้ - Mikky
มิกกี้ - Mikky
Říjen 22, 2022 5321
Celkové hodnocení

9.3
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

9.0
Zpracování

8.0
První díl jsem si pustil hned, moc mě to nenadchlo, pak jsem čekal až na celý překlad od Nioby. V první půli se mě zdály některé scény zdlouhavé, zbytečné, ale příběh gradoval do velkých výšin a vyústil v "něco" moc smutně krásného, podobného jako i konec stejně pěkného seriálu Dear Doctor, I´m Coming for Soul. Drobnosti v příběhu promíjím a jsou nepodstatné, buddhistický styl myšlení se mě nejvíce dotýká. Hlavní herci hráli přesvědčivě a byli roztomilí, z těch vedlejších sympoš Ben známý ze seriálu The Tuxedo, zajímavá dívka Dream a urostlý Lak. Jen jsem trošku tápal u Phatovy matky, v prvním díle jsem ji považoval za mladší Phatovu sestru, ve skutečnosti měla v době natáčení 44 let, ale z toho brežněvovského obočí jsem byl na rozpacích, jestli to tak tvůrci chtěli, zapomněli "ostříhat" nebo to mělo připomenout, zda není herečka transženou, umístil jsem její foto do Obrázků, je to myslím ze 3. dílu, ale takto byla po celou dobu seriálu.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.