Podrobnosti recenze

8.9 9 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Prosinec 01, 2022 2311
(Upraven: Březen 20, 2023)
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Matka, její nemocný gay syn, jeho kamarád ze školy (kterého syn tajně miluje), který to zase táhne s matkou ... Snímek je to podařený a hodně jiný a nemusí mít jen za deset, aby se vryl do duše a dohnal k slzám. Pro vnímavé diváky je tak na půli cesty mezi "normálním" filmem a projektem 180 Degree Longitude Passes Through Us, který tady máme také přeložen, to zn. takové zhruba třetinové divadelní pojetí, a to všichni nezkousnou. A opravdu je potřeba mít otevřenou mysl a nedělat hned ukvapené závěry. Všechny tři postavy se mi vryly do duše, a to nejen proto, jak je herci ztvárnili, ale i díky osudu Pola jsem zvedl původní hodnocení příběhu z 8 na 9. Hudba citlivě vybraná a naprosto odpovídající stylu a charakteru projektu, zpracování velmi jemné a jeho vrcholem bylo milování Pola a Migse, u kterého jsem řval jako malé děcko a vnímavý divák jistě pochopí PROČ. Krásně-smutný zážitek.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.