Podrobnosti recenze

7.9 4 10
Celkové hodnocení

4.3
Příběh

3.0
Herecké výkony

7.0
Zvuk

5.0
Zpracování

2.0
Herec Seng je v civilu moc sympatický a oslovil mě svou rolí v seriálu War of Y, který nedopřekládala gayromance. Zde byl zvolen tvůrci do role Toha, a musím říci, že herecky ji zvádl též bezva. Ovšem u mě už u míry pitvoření se do role debílků a blbečků pohár přetekl a nepomohl už k tomu ani sladký závěr. Mnohé chuděry šklebící se filipínské transky by se mohly od tvůrců tohoto seriálu učit. Nebudu ale naštvaný divák, abych projekt trestal se vším všudy za odpad, herectví jsem zmínil, navíc tam nehraje jen Seng a míru mého vnímání vkusu jsem zohlednil jen u příběhu a zpracování.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.