Podrobnosti recenze

8.4 6 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Únor 13, 2022 2256
(Upraven: Březen 23, 2023)
Celkové hodnocení

7.5
Příběh

7.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

8.0
Zpracování

7.0
Príbeh zo zákulisia show business. Upútal ma tu druhý pár - brat hlavnej postavy trochu otravný a predsa milujúci Thee (Film Jirayu Aungvanich) a padol mi do oka manager a jeho láska Jet (Tawan Nawinwit Kittichanawit). Obom by som dala trochu viac priestoru v tejto sérií. Hlavný pár krehký a jemný Anda a Ryou nás previedli do zákulisia showbyznysu a aká neľahká voľba je mať a zverejniť vzťah alebo si vybrať prácu? Táto doba techniky, keď sa ihneď dozviete o vzťahoch, kopa falošných, ale aj pravdivých informácií dolieha často neľahko na duše ľudí. Život pod drobnohľadom, domnienky, kritika, prijatie. Svet médií, internetu všetko klamlivo či pravdivo ihneď ukazujú. Je na nás tak i na postavách vo filme, čo (koho) si vyberieme a, ako budeme žiť. Klobúk dole pred sympatickým Ryom, uvidíte v snímke, ako sa zachoval a čo zvolil. Ďalšia postava, ktorá si získala moje sympatie bol aj Bank i keď pri ňom som občas váhala na rozdiel od Andu, ktorý mu veril a bral ho. Napokon je to celkom vydarená snímka.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.