Podrobnosti recenze

8.4 6 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Únor 13, 2022 2255
Celkové hodnocení

7.0
Příběh

7.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

7.0
Zpracování

6.0
Rutinní thajský seriál, který mi nic nového nepřinesl. Vše sice "zabaleno" profi zpracováním, ale nějaká invence, nápad, originalita oproti jiným ani náhodou, i když námět je poutavý. Když jsem viděl (zase) padačku, kdy po pádu skončila jejich ústa u sebe, tak mě málem omejvali, ta je snad všude, v tomto případě by si ale museli vyrazit zuby, což se samozřejmě nestalo. Na mě až zbytečně moc postav. Ne, že by se na to nedalo koukat, celkový dojem ucházející, sympatický Ryou, Anda mě ani herecky moc nezaujal, za to jeho brácha Thee byl solidní a především perfektní thajský Samec, toho bych rád viděl i v jiných projektech, herecky mě zaujali i Bank a Jet.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.