Podrobnosti recenze

9.8 9 10
Filmobanka
petr12
petr12
Říjen 13, 2022 3652
(Upraven: Červen 25, 2023)
Celkové hodnocení

9.5
Příběh

8.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Úžasné výkony hlavních tří herců a vlastně i čtvrté postavy která vstupuje do děje poslední dva díly.Trochu mám problém s příběhem, z velké lásky je nakonec zrada, z Mieko jsem celou dobu neměla dobrý pocit , byla zamilovaná do Makiho a držela se ho zuby nehty, Eiji otevřený gay který se tím netají ani před otcem který se vztahem nesouhlasí, nakonec přistupují na plán s dítětem který vymyslí Mieko a defakto vše zničí, Eiji se přeci nemůže najednou změnit na milujícího otce rodiny, kdyby byl bi tak to je jiná. Názor otce že jakmile pozná radost z dítěte a to mu změní jeho myšlení mě úplně odrovnalo. Krásná scéna po setkání všech tří v kavárně a posléze odchod Eije a Meiko domů. Pro Eijiho to bylo jako facka má dítě ,ale nemá milovanou osobu, to bylo silné , uvědomění si toho že už se to nedá vrátit. Za Makiho jsem byla v posledních dvou dílech ráda, našel svůj klid a lásku u Asata , vyrovnal se s tím co ho trápilo, zradu dvou lidí které nejvíc miloval. Krásný seriál který se japoncům opravdu povedl.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.