Podrobnosti recenze

9.8 9 10
Filmobanka
petr12
petr12
Říjen 13, 2022 3473
(Upraven: Červen 25, 2023)
Celkové hodnocení

9.5
Příběh

8.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Úžasné výkony hlavních tří herců a vlastně i čtvrté postavy která vstupuje do děje poslední dva díly.Trochu mám problém s příběhem, z velké lásky je nakonec zrada, z Mieko jsem celou dobu neměla dobrý pocit , byla zamilovaná do Makiho a držela se ho zuby nehty, Eiji otevřený gay který se tím netají ani před otcem který se vztahem nesouhlasí, nakonec přistupují na plán s dítětem který vymyslí Mieko a defakto vše zničí, Eiji se přeci nemůže najednou změnit na milujícího otce rodiny, Jiritwist mi bude rozumět jak to myslím, kdyby byl bi tak to je jiná. Názor otce že jakmile pozná radost z dítěte a to mu změní jeho myšlení mě úplně odrovnalo. Krásná scéna po setkání všech tří v kavárně a posléze odchod Eije a Meiko domů. Pro Eijiho to bylo jako facka má dítě ,ale nemá milovanou osobu, to bylo silné , uvědomění si toho že už se to nedá vrátit. Za Makiho jsem byla v posledních dvou dílech ráda, našel svůj klid a lásku u Asata , vyrovnal se s tím co ho trápilo, zradu dvou lidí které nejvíc miloval. Krásný seriál který se japoncům opravdu povedl.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.