Podrobnosti recenze

6.7 4 10
(Upraven: Duben 06, 2023)
Celkové hodnocení

7.5
Příběh

8.0
Herecké výkony

7.0
Zvuk

8.0
Zpracování

7.0
Na začátku jsem myslela že sleduji produkci bollywoodu, docela jsem se bavila , maminky věta když leží všichni tři v posteli s maskami na obličeji , né že se budeš lepit na kamaráda mi vykouzlial úsměv na tváři, samozřejmě že se lepil, Útěk domů po maminčině odchodu do kostela mi připomněl mládí když jsem jezdila taky za někým na vojnu. Závěrečná píseň super, travesti na závěr. Korejci jsou někdy opravdu vtipní.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.