Podrobnosti recenze

8.6 9 10
Filmobanka
Naomi159
Naomi159
Říjen 03, 2022 4506
(Upraven: Duben 10, 2023)
Celkové hodnocení

8.8
Příběh

7.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

9.0
Zpracování

9.0
Recenzi píši až po druhém shlédnutí seriálu, trochu jsem si musela srovnat myšlenky. První setkání Faha se Sherbetem od toho okamžiku na sebe nemůžou přestat myslet. Co se mi
líbilo,docela dobrý příběh dvou vysokoškoláků kteří se od přátel s výhodami od sexu po vzájemné oťukávání, žárlivost, usmiřování , vzájemnou důvěru a porozumění jeden druhého, mění v pár aniž si to uvědomují. Příběh Prince a Geara byl roztomilý a oba byli víc dospělí v myšlení než Fah a Sher. Ping a Tap, jeden má o svém vztahu a orientaci jasno, druhý na to teprve musí přijít. Ping byl hezky a zábavně zvědavý a ztřeštěný, také z něj cítíte jakou bolestí z neopětované lásky prochází.Sherbetovo dvojče Chertam, mimochodem James zahrál svojí dvojroli opravdu dobře, škoda že nebyl jeho příběh víc rozveden. Tonkhano je krásný kluk a má kouzelný úsměv, role Faha mu sedla. Co se mi nelíbilo , moc dlouhé scény z nácviku v divadle, záběr kamery v posledním díle když se Fah a Sherbet líbají,měla jsem pocit odporu Faha z líbání, křečovitý polibek působil rušivě a pokazilo mi to dojem z celkově podařeného seriálu.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.