Podrobnosti recenze

8.6 3 10
Sex O´Clock
Filmobanka
TheTrouble
TheTrouble
Březen 24, 2023 1670
Celkové hodnocení

6.3
Příběh

5.0
Herecké výkony

7.0
Zvuk

8.0
Zpracování

5.0
Na naše poměry...Tak trochu jinak. Pokud je pro vás Sex O'Clock prvním seriálem z teenagerského prostředí, váš věk je jen jednociferný, budete ohromeni. Scénář vám příjde promyšlený, herci autentičtí, hudba pecková, zpracování bez výhrad. Pokud ale máte s čím porovnávat, tak vám dojde, jak opět doháníme vlak, který je minimálně dvě stanice před námi. Jde vidět, že scénáristé před psaním pilně lovili inspiraci u kolegů. Originální bylo snad jen natáčení v Gottwaldově, díky dotacím. Městě, které z výšky působí jako dlouhá vesnice bez zřetelného centra. Kluk, vzezřením ideál pro pány toužící po dětech, který se z prvního stupně zatoulal na gymnázium, řeší typické pubertální problémy. Každá postava je něčím sužovaná. Celý děj působí hodně překombinovaně. Herci působí docela přesvědčivě, jen obsazení některých rolí mohli lépe promyslet. Původní název Zlína jsem výše uvedl záměrně, jelikož na mě hudba působila retro. Na zpracování mi vadila kamera, sice trendy, ale za mě nedokázala pracovat s prostorem a lidmi v něm se pohybujícími. Ale jo, snahu musím ocenit.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.