Podrobnosti recenze

9.7 13 10
(Upraven: Červen 03, 2023)
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Jeden z nejpůsobivějších a nejniternějších projektů, jaký jsem kdy viděl. Je rovnou ze života, dle mě naprosto LIDSKÝ, pravdivý, citlivý, vkusný a jemně francouzský. Okamžitě jsem vysolil desítku i na IMDb, kde jistě srážejí hodnocení především homofobové, kteří zde na GT naštěstí (snad?) nejsou. Je to zásluha tvůrců, jak vše dovedli téměř do dokonalosti, hudba, kamera, střih, smysl pro naprosté detaily, každý atom zapadl na své místo a vzniklo z toho něco zcela přesvědčivého. Herecky skvělé a z těch pěti nejhlavnějších postav mě zaujaly herecké výkony v tomto pořadí (všichni za deset): Stéphane mladší (skvělé ztvárnění 17ti letého gay kluka z doby začátku osmdesátek), Lucas (někdo by si řekl, že "syn" už bude postavou nezajímavou, ale opak byl pro mě pravdou i zásluhou herce samotného), Thomas (taky výborný a přesvědčivý týpek), Gaëlle (mě naprosto dostala, jak byla zrežírována i zahrána, typická a přehorlivá organizátorka společenských událostí lokálního významu, co už má mládí víte kde..) a Stéphane starší (zahráno hezky rutinně). Dýchlo na mě francouzské maloměsto a venkov a padlo pět kapesníčků 😭😭😭 a na film se budu dívat několikrát a rád se k němu budu vracet. Jen si vzpomenu, a už mi slzí oči. A taky ... budu asi muset uklidnit svou rozdrásanou dušičku a zajet na francouzský venkov se nadýchat vůně levandule a šafránu a v departmentu Charente si dát sklenku koňaku ....

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.