Podrobnosti recenze

9.2 17 10
Filmobanka
jiri.twist
jiri.twist
Červen 25, 2022 4345
Celkové hodnocení

9.8
Příběh

9.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Musím priznať, že obe hlavné postavy som nie jeden raz chcela poriadne prefackať, aby sa spamätali a začali sa správať normálne. Obaja sa miestami hrali na hrdinov, hoci v skutočnosti pripomínali skôr presný opak ako napríklad vo chvíli, keď sa jeden prosil druhého, aby sa s ním porozprával, no ani jediný raz mu nenapadlo povedať to aj cez dvere, ktoré istote neboli zvukotesné a podľa mňa celý internát vedel, čo sa medzi nimi dialo. Celá situácia, ktorá tomu predchádzala sa mi nepáčila, rovnako ako aj niektoré ďalšie veci, no po dlhšom uvažovaní som prišla k záveru, že dej bol zameraný presne na tieto nedostatky. Na rozdiel od iných BL-iek, v ktorých sa v druhej polovici často stretávame s nedorozumeniami, ktorých jediným účelom je natiahnutie deja, sem zapadli celkom dobre. Mám voči nim isté výhrady, nemôžem povedať, že nie, no ako som už spomenula, dej Love mechanics sa od samého začiatku sústreďoval na vnútornú bolesť oboch hlavných postáv a ich vzájomného vzťahu. Priznávam, že niekde v polovici som si povedala, že Vee by to mal vzdať a nechať voľnú cestu Nueovi, pretože niekedy, pokiaľ niekoho milujeme, je lepšie ho nechať ísť a v tomto presvedčení som bola dosť dlho, no napokon som rada, že si medzi sebou všetko vyjasnili a že skončili presne tak ako skončiť mali.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.