Podrobnosti recenze

8.9 6 10
The Promise
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Březen 01, 2023 7589
(Upraven: Červen 26, 2023)
Celkové hodnocení

9.8
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

9.0
Základ seriálu se odráží od skutečného příběhu a mě se to opravdu líbilo. Příběh chlapců, nejlepších kamarádů dost na sobě závislých, tenagerů a nakonec dospělých mužů. Nic není přehnané,prostě skutečný život ,spousta nedorozumění způsobí že mají strach vyslovit co cítí. Nečekejte žádné přehnané studentské exscesy se spoustou báznivých děvčat ani ve škole , ale ani v práci.Oběma to trvá deset let než tu odvahu najdou . Nechybí mi tu ani hot scény,prostě jsem je nepotřebovala. Moc se mi líbí vztah Phuphy a jeho babičky,také krásná příroda kávové farmy a zpracování kávy, zajímavé bylo i prostředí firmy kde pracuje Nanfah , trochu jsme nahlédli do výroby reklamy.Bylo to jemné , žádné velké drama i když na konci si trošku nervů užijeme. Trošku bodů jsem ubrala za zpracování, některé části chtěly trochu víc dotáhnout. Celý seriál provází příjemná hudba. Za mě to je krásný příběh ze života. Děkuji karcikarel za překlad.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.