Podrobnosti recenze

7.6 9 10
Love Syndrome III
Filmobanka
petr12
petr12
Březen 08, 2023 13124
Celkové hodnocení

9.3
Příběh

9.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

9.0
Zpracování

9.0
Ti, co na jiných serverech tento seriál odsoudili, se měli již dopředu připravit na to, jaký příběh je a neztotožňuji se s nimi. Je smutné si pročítat hodnocení od těch, co neporozuměli postavám i samotnému příběhu. Hodnotím nesestříhanou verzi a děkuji překladatelkám za ni. Pro mě vše velmi dobré, zážitek, u hereckých výkonů jsem přidal bod za sympatičnost prakticky všech až na vyjímky a Lee Long to za všechny jistil svým u mě nádherným zjevem. Nemá cenu vše vypisovat, snad jen, že u zpracování jsem ubral bod za nedotažený střih (např. ve druhé epizodě Itt umývá Dayovi pod pyžamem přirození, ale je vidět, jak mu mokrou hadrou přejíždí po slipech, bitky slušné, ale úrovně KP nedosahují).

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.