Podrobnosti recenze

9.3 12 10
Stay by My Side
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Červen 30, 2023 8761
Celkové hodnocení

7.3
Příběh

6.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

6.0
Zpracování

7.0
Tuším, že Lucie Polišenská se svého času nechala slyšet, že by diváci měli klást vyšší požadavky na herce. Asijská BL produkce je často, dle našich měřítek, také tzv. papundekl. Jen se odehrává v reálných kulisách. Stay by My Side je další tuctovka s mladými, pěknými a navoněnými chlapci. Cílové skupině to ke štěstí očividně stačí. OK. Nekritizuji, jen se pozastavuji. S postavou Gu Bu Xia si dokonale vyhrál Hong Wei Zhe. Jeho výše položený hlas umocnil nezralost role a mě celkem iritoval. Jeho parťák, Yang I Hsuan a jeho naopak vyzrálá postava Jiang Chi, ve mně zase vyvolával pozitivní emoce. Sledovaní bylo pro mě tedy bojem. Jen si nejsem jistý, jaký pocit po zhlédnutí ve mně převážil.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.