Podrobnosti recenze

7.6 3 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Listopad 15, 2020 1238
Celkové hodnocení

9.0
Příběh

8.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

9.0
Zpracování

9.0
Vďaka recenzii deSota som si túto sériu pozrela a čakalo ma celkom príjemné prekvapenie. Sexy Alex Diaz (Barry) a rozkošný zjav s jamkami na lícach, brčule na hlave zlatúšika Kokoy de Santos (Mando) si ma získali. 🙂 Príjemným bombónikom bola Mandova matka Andrea del Rosario, ktorú si pamätám z filmu May-December-January https://www.gaytitulky.info/oblibene-filmy/may-december-january . Celý príbeh začína a končí rozprávkovo a to doslovne. Na začiatku som dala šancu a priestor kresleným obrázkom, chvíľu vydržte a keď sa do toho ponoríte, na konci sa pekne vynoríte. Je to celkom chytľavý seriál a myslím, že aj vhodný pre mladých ľudí. Muži i chlapci plačú, gay plačú, ženy a dievčatá, lesby tiež, matky i otcovia dtto. Prejavené emócie pre niekoho možno prehnané? Mne to až tak nepríde. Najkrajšie pasáže sú, keď ľudia napriek osobnej veľkej bolesti sa vedia pohnúť z miesta a dať šancu druhým. Nezabuchnúť príliš dvere, ale snažiť sa pochopiť. Je to veľmi ťažké, hlavne keď milujete a to dvoch ľudí, ktorých nechcete zraniť, ani jedného z nich. Búrka emócií a vlny ktorými človek počas života pláva, vás buď potopia a utopia alebo sa ponoríte, stiahnu vás a potom vlastnou silou a "pomocou" sa znovu vynoríte a plávate ďalej. Tému týchto životných zážitkov tu nájdete. Pekný príbeh, veru pekný a stál by za preklad. Snáď naši prekladatelia raz natrafia na dobré videá a titulky, prihováram sa za tento príbeh "rozprávku". 🙂

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.