Podrobnosti recenze

8.2 8 10
Celkové hodnocení

6.0
Příběh

4.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

6.0
Zpracování

6.0
Korejské seriály mám rád. Na tento jsem se obzvlášť těšil už kvůli tomu, že hlavní roli ztvárňuje úžasný Jeong Woo. První epizody vypadají nadějně, jenomže délka epizod je nedostatečná na rozvinutí hlubšího příběhu. Zápletka zde není pořádně vysvětlena a ani nedává moc smysl. Vzájemná chemie obou hlavních hrdinů je nedostatečná, a postava Dennise, který se snaží rozvrátit vztah hlavních postav, je napsaná hodně neobratně. Tohle je můj první korejský seriál, který spíše nedoporučuji.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.