Podrobnosti recenze

9.2 30 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Leden 14, 2017 11658
Celkové hodnocení

9.5
Příběh

9.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

9.0
Nemá cenu tady vypisovat, co už ostatní napsali. Když začnu od desítek, tak za herecké výkony ji film po zásluze ode mě suverénně dostane (u mě velmi dobře též otec a babka, ale ty role byly tak dobře napsány, že stačilo opravdu vybrat dobré herce) a herecké výkony oceníme snad ještě více, když se po čase na film budeme koukat podruhé...
Zvuk a hudba u mě bez ztráty kytičky.
Příběh super, ubírám bodík pouze v některých záběrech za podobnost ze Zkrocenou horou (závěr mi nevadil, naopak!) a rovněž tak u zpracování, které se mi zdálo v první třetině až nesmyslně syrové, jakoby tvůrci byli hnáni diváka co nejvíce šokovat včetně sexu obou hlavních protagonistů "v bahně", to je mohli vykoupat rovnou i v ovčích lejnech. Nemyslím to zle a jako výtku, vždyť mé celkové hodnocení má průměr 9,5!
A největší dojem na mě stále mají herecké výkony, nádhera, lahoda, tak moc se zcela ztotožnit s rolí, naprosto uvěřitelné jako málokterý film .... a souhlasím, že je potřeba též v podobnosti vyzdvihnout film zde rovněž uvedený a dle mě také vynikající - španělský Ander a nebo německou Sklizeň (oba jsou zde). Takže vy z vás, kteří jste zhlédli tento film a podobné jste neviděli, tak šup šup, pokud máte čas a chuť, na Ander i Sklizeň ...

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.