Podrobnosti recenze
9.3 1 10Zezačátku mi nesedělo a otravovalo mě to, že děj je na přeskáčku a čím dál víc to přeskakovalo, už jsem myslel, že to zabalím, ale nakonec jsem si zvykl. Rovněž tak mi nesedl Darren Criss, mladší herec s tak hezkým kukučem hrál tu největší sviňskou roli homosexuálního prostituta a bezcitného pomateného zabijáka, ale zvyk je železná košile a role, která byla nosnou celé řady, se zhostil bravurně a mohl bych jmenovat další herce.
Krásně postoj policie k homosexuálům shrnuje v poslední epizodě postava Ronnieho (Max Greenfield) při jedné scéně a rovněž kněz na pohřbu Versaceho (prostě Antonia vůbec nebral v potaz), i Donatella (dnes skutečná Donatella vypadá jako nafouknutý mikimaus) s Antoniem dost vypekla a jsem rád, že postava, kterou hrál Ricky Martin, ve skutečnosti dále žije a též si cením toho, že když se Antonio a Gianni potkali, navázali vztah, který jim vydržel celých 15 let až do tragické smrti jednoho z nich ...
Seriál ve mě dlouho zůstane a doporučuji každému uživateli zde. Já se nakonec díval na český dabing, jež mám uložený a který je mimochodem velice zdařilý - Jan Cina, Eliška Balzerová atd.), linky zde už jsou smazány, kdo by toužil po cz dabingu, napište mi zprávu, sem to dávat nebudu, zdá se, že to dost hlídají.