Podrobnosti recenze
7.5 25 10- ano, je zřejmě určen především těm nejmladším, to už tady mnozí zmínili
- byly okamžiky, kdy jsem malou část filmu chtěl přeskočit, nic mě nedávala, ničím nezaujala, typické americké žvásty, měl jsem pocit, že zrovna toto jsem už viděl stokrát
- vůbec nic nemám proti hercům, dobře zahrané (prostě ten heterák to dobře odříkal, ale to je asi tak všechno), nový-moderní film, ale máloco z toho jsem jim uvěřill (snad až na Simonova otce)
- hodnotím solidním průměrem, ale té americké sladkosti ("mám tě ráda") a falešné přejícnosti tam bylo hodně, jakoby se příběh odehrával někde v polopohádce a může naopak některé mladíčky svést na zcestí CO s negativním dopadem na ně. Film se nehrál pouze v USA, to každý chápe. Někde na vesnici v Polsku nebo desítkách jiných zemí si mladíčci po zhlédnutí mohou myslet, že když se vyoutují, tak že všichni budou v jejich okolí "jásat"... a ... co si budeme povídat, největší procento sebevražd je u mladých gayů (například když vystřízliví z toho, že všichni nejásají tak, jako v této polopohádce) ...
- ujmout se tohoto námětu seveřané, tak by museli zřejmě valnou většinu tohoto filmu přepracovat zcela jinak a určitě mnohem drsněji, zajímavěji ... máme tady i pár amerických filmů se stejně starými hlavními hrdiny, kde si troufám tvrdit, že jsem jim tu jejich roli věřil daleko více jako v tomto opěvovaném snímku.