Podrobnosti recenze

7.5 25 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Listopad 26, 2017 9389
Celkové hodnocení

5.3
Příběh

5.0
Herecké výkony

6.0
Zvuk

5.0
Zpracování

5.0
Před zhlédnutím jsem se posílil recenzemi zde uvedenými. Film, jako málokterý jiný, u mě vzbudil rozdílné reakce a tentokráte nepůjdu zcela "s davem", i když chápu, že většina z nás prahne po pohádkách ...
- ano, je zřejmě určen především těm nejmladším, to už tady mnozí zmínili
- byly okamžiky, kdy jsem malou část filmu chtěl přeskočit, nic mě nedávala, ničím nezaujala, typické americké žvásty, měl jsem pocit, že zrovna toto jsem už viděl stokrát
- vůbec nic nemám proti hercům, dobře zahrané (prostě ten heterák to dobře odříkal, ale to je asi tak všechno), nový-moderní film, ale máloco z toho jsem jim uvěřill (snad až na Simonova otce)
- hodnotím solidním průměrem, ale té americké sladkosti ("mám tě ráda") a falešné přejícnosti tam bylo hodně, jakoby se příběh odehrával někde v polopohádce a může naopak některé mladíčky svést na zcestí CO s negativním dopadem na ně. Film se nehrál pouze v USA, to každý chápe. Někde na vesnici v Polsku nebo desítkách jiných zemí si mladíčci po zhlédnutí mohou myslet, že když se vyoutují, tak že všichni budou v jejich okolí "jásat"... a ... co si budeme povídat, největší procento sebevražd je u mladých gayů (například když vystřízliví z toho, že všichni nejásají tak, jako v této polopohádce) ...
- ujmout se tohoto námětu seveřané, tak by museli zřejmě valnou většinu tohoto filmu přepracovat zcela jinak a určitě mnohem drsněji, zajímavěji ... máme tady i pár amerických filmů se stejně starými hlavními hrdiny, kde si troufám tvrdit, že jsem jim tu jejich roli věřil daleko více jako v tomto opěvovaném snímku.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.