Podrobnosti recenze

8.7 19 10
Celkové hodnocení

8.5
Příběh

10.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

8.0
Zpracování

8.0
Snímek je vlastně filmovou verzí původního kraťasu, který je zde uveden pod názvem Eu Não Quero Voltar Sozinho a který jsem viděl již dříve a uchvátil mě.
Film je pro mě téměř stejně silný, i když ten původní krátký film přeci jen o vlásek víc. Za příběh desítka proto, že je tak zvláštní, neotřelý a může nastat i ve skutečnosti, herecké výkony-kdyby šlo jen o Lea, tak jasná desítka (v některých místech jsem přesvědčen, že je snad opravdu slepý, v jiných filmech to většinou dělají tak, že dají "slepci" brýle, ale tady to musel Ghilherme Lobo doopravdy hrát, a úplně úžasně), ale takto je to komplexní, především ta dívčinka se mi zdála trošku slabší, než v původním kraťasu a jako jediná se výrazněji změnila (prostě vývoj).
Zpracování osmička, především za méně věrohodnou závěrečnou jízdu na kole, kdy "slepý" Leo řídí a ještě veze na nosiči svého "miláčka" Gabriela. Ale celkově překrásné, něžné, takových filmů víc ...

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.