Podrobnosti recenze

9.1 8 10
Only Friends
Filmobanka
deSoto1
deSoto1
Srpen 16, 2023 5430
(Upraven: Listopad 02, 2023)
Celkové hodnocení

9.3
Příběh

9.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

10.0
Zpracování

9.0
Uff, takže koniec seriálu, ktorý to našliapol žhavo a skončil hravo. Vskutku vydarená jazda a myslím, že si nájdete svojich favoritov. Od začiatku som mala v merku Bostona toho darebáka Tona, čo s ním, je sexy a svoju rolu 100 percentne zahral (postava, ktorú väčšina odsudzuje), mňa svojim uveriteľným výkonom presvedčil. Srdcovečka Nick 💛 vskutku romantik i, keď nie celkom anjelik, mala som pre tohto herca a postavu slabosť (je pekný 🙂 Mark Pakin Kunaanuwit) a oslovil ma aj vývin jeho postavy od mať rád niekoho k tomu mať rád i sám seba... Top pár Sand a Ray, ktorí boli hlavné kone a majú zrejme najviac sympatizantov, dobre sa na nich pozerá a oboch hercov mám rada aj z iných projektov, sekne im to spolu. Dievčinky najmä "správna držka", ale aj riešiteľka, spojovateľka Namchuen (Lookjun Bhasidi Petchsutee) fajn priateľka. Jediný komu som po celý čas nevedela prísť na chuť je Top (Force Jiratchapong Srisang), proste neviem ani raz mi nepadol do oka alebo srdiečka. A nakoniec i, keď na začiatku sa to nezdá, ale herec, rola, výroky a charakter, ktoré na konci môžem povedať ma dostávali do kolien bol Mew (Book Kasidet Plookphol). Kvitujem perfektný výber herca na túto rolu. Doporučujem pozrieť si od žhavosti a sexy scén až po charaktery, vývin postáv a posuny u niektorých zaostanie, každopádne však výzvy pre všetkých. Kokteil emócií v tomto seriáli bol primerane namiešaný. Tak na zdravie. Od priateľstva k partnerstvu a skutočnému "PRIATEĽSTVU".

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.