Podrobnosti recenze

6.3 18 10
Filmobanka
erthos
erthos
Srpen 15, 2009 3182
Celkové hodnocení

8.3
Příběh

7.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

9.0
Zpracování

8.0
S. B. Cohen si nastavil Boratem laťku přeci jenom hodně vysoko. Tento typ "reality show" před pár lety trhal rekordy po celým světě. Proto jsem hodně očekával i od Bruna. Na youtube jsem koukal na hromadu videí a těšil jsem se, jak nám to nandá.
Bohužel z mýho pohledu Bruno Borata nepřekonal. Je zde celá řada scén, u kterých jsem se smál, až jsem se za břicho popadal, taky pár scén, kdy jsem se cítil vážně trapně a obdivoval jsem Cohena, že do tohoto šel, a pár scén, který se nepovedly. Ale jako celek to funguje. Drsnější humor v letošním roce určitě v kině nenajdete. Ovšem pokud se červenáte už u Lásek jedné plavovlásky, tak nemůžu doporučit ;-)

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.