Podrobnosti recenze

9.7 18 10
Kiseki: Dear to Me
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Srpen 21, 2023 14516
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Začnem citáciou, ktorá napovie v akom duchu sa nesie celá séria "Kde je láska, tam je zázrak. Věřte v sebe. Zázraky přijdou. Doufám, že každý, kdo věří v zázraky, může být požehnán láskou a nadějí." Áno tento motív, tón, farby sa im podarilo namiešať. 💕 Mojou srdcovkou bol pár Ai Di (Louis Chiang) a Chen Yi (Nat Chen). V duchu som sa často smiala, ako sú zladený oblečením a čistučký popri tak "drsnej" práci, viac spomenutej ako ukázanej. Fan Ze Rui (Hsu Kai) a Bai Zong Yi (Taro Lin) pekne spolu pasovali, často som však mala dojem, akoby práve Bai Zong bol v niečo "starší a zrelší". Séria, ktorá dýchne na vás romantikou, nádejou a budete si priať zažiť, žiť v živote tak ako tieto dva páriky. Spomeniem i vedľajšie postavy Zhang Teng (Wayne Song) svojej role sa zhostil super, škoda, že nemali trochu viac priestoru s Juanom (Huang Chun Chih), iste týchto dvoch expertov poznáte z iných sérií. Hlavní bossovia stáli taktiež za pohľad a obaja sa mi páčili Chen Dong Yang (Liang Che) a Zhou Ming Lei (Hsieh Angus) - sexy muži v super strednom veku. Fan Jiang Rui Chen (An Jun Peng) ach krásny herec tiež. Aááá možno ste si všimli aj ďalších, čo sa tam mihli ja napr. Zheng Qi Lei 😉. Séria, ku ktorej sa radno vrátiť po ťažkých dňoch, keď potrebujete načerpať nádej, úsmev, hrejivosť a spoločnosť. Pekne.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.