Podrobnosti recenze

9.4 11 10
Celkové hodnocení

8.0
Příběh

8.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

8.0
Zpracování

7.0
Velmi dobrý seriál. Nevyvolal ve mě nadšení, radost nebo pocity štěstí, naopak, po shlédnutí cítím tlak na hrudi a nějak se nemůžu nadechnout. Cítila jsem, že takový tlak byl vyvíjen na všechny tři postavy. A zase mi to ukazuje, že každý má svou bublinu, prožívá si to po svém a kdo jsem abych soudila....můžu se jen snažit pochopit a číst mezi řádky....měli své důvody. Neubráním se v duchu probírat coby kdyby a hledám alternativní konce. Hercům nemám co vytknout, vše bylo uvěřitelné, líbil se mi mladistvý a přesto vyzrálý projev Wanga. Zpracování také dobré, snad jen občas zdlouhavé.
Děkuji za doporučení, byl to silný příběh a sledování jsem si užila....

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.